GALERIE FOTO Cum s-a descurcat Rareș Ilie la debutul pentru Maccabi Tel Aviv: ”Sezonul este deja îngropat”

Rares Ilie Aitor Karanka Haaretz Maccabi Tel Aviv Oscar Gloukh Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 11:48
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 16:23

Mijlocașul ofensiv român împrumutat de la OGC Nice a evoluat în ultima jumătate de oră în eșecul 1-2 cu Maccabi Netanya din campionatul Israelului.

Rareș Ilie, mijlocașul ofensiv în vârstă de 19 ani împrumutat la începutul lunii februarie de OGC Nice la Maccabi Tel Aviv, a debutat pentru echipa din Israel luni seara, când a jucat ultima jumătate de oră în eșecul 1-2 cu Maccabi Netanya, din etapa a 22-a din Ligat ha'Al.

”Sub conducerea lui Aitor Karanka (n.r. - fostul fundaș și antrenor secund de la Real Madrid, instalat în ianuarie), sezonul lui Maccabi Tel Aviv este deja îngropat”, a titrat Haaretz, care a scris și despre prestația lui Rareș Ilie.

”În minutul 62 (n.r. - la 1-0 pentru Netanya) și-a făcut debutul tânărul român Rareș Ilie, care ar trebui să fie înlocuitorul lui Oscar Gloukh.

Nici el nu a reușit însă să schimbe soarta partidei, astfel că meciul s-a încheiat cu o nouă lovitură dureroasă pentru Maccabi Tel Aviv în cursa pentru titlu”, a explicat Haaretz.

Rareș Ilie, înlocuitorul puștiului-minune Oscar Gloukh, transferat la Red Bull Salzburg

Oscar Gloukh, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 18 ani care deja a jucat și a înscris pentru naționala de seniori a Israelului, s-a transferat în această iarnă de la Maccabi Tel Aviv la Red Bull Salzburg, care a plătit 7 milioane de euro.

”Primele schimbări făcute de Karanka, cu Rareș Ilie aflat la debut, nu au adus nicio schimbare fundamentală în echipă, iar defensiva celor din Netanya și-a văzut în continuare de treabă cu succes”, a scris și Israel HaYom.

După 22 de etape, Maccabi Tel Aviv este pe locul 3 în campionatul din Israel, la 8 puncte de liderul Maccabi Haifa.

Protest al clubului Maccabi Tel Aviv la finalul meciului

La finalul meciului, clubul lui Rareș Ilie a anunțat că antrenorul Karanka și jucătorii nu se vor prezenta la interviuri ca măsură de protest la adresa televiziunii care deține drepturile.

”Acest canal a devenit un teren fertil pentru incitarea la ură față de Maccabi Tel Aviv, totul pornind de la managerii care sunt cei responsabili pentru așa ceva”, a explicat clubul românului.

Foto: Maccabi Tel Aviv, Maccabi Netanya

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!