Reacția presei din Turcia, după donația anunțată de Gică Hagi și Gică Popescu pentru victimele cutremurului

Gica Hagi cutremur Turcia Farul Constanta Gica Popescu Turcia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 11:35
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 11:33

Farul Constanța a anunțat că a făcut o donație de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din Turcia.

Reacția presei din Turcia, după donația anunțată de Gică Hagi și Gică Popescu pentru victimele cutremurului

Gică Hagi și Gică Popescu, foști mari jucător ai lui Galatasaray, și-au arătat rapid sprijinul pentru poporul turc, iar ziarul Fotomac a scris despre gestul clubului Farul.

"Farul Constanța, echipa din România la care Gheorghe Popescu, unul dintre numele legendare ale lui Galatasaray, este președinte, iar un alt nume legendar, Gheorghe Hagi, este director tehnic, a anunțat că a donat 50.000 de euro pentru victimele cutremului, la Ambasada Turciei în România.

După dezastrul provocat de cutremurul din Kahramanmaraş, care și-a arătat efectele și în alte 10 provincii, ajutoarele continuă să vină din întreaga lume. Ultimul exemplu este Farul Constanța.

Echipa din România unde Gheorghe Popescu este președinte iar Gheorghe Hagi director tehnic, a anunțat că a donat 50.000 de euro.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, președintele Popescu a spus: 'Așa cum Turcia nu i-a uitat pe Hagi și Popescu, așa nici noi nu uităm de Turcia", a scris Fotomac.

Farul Constanța, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

"În urma cutremului devastator care a zguduit Turcia la 6 februarie, o delegație a clubului nostru, formată din acționarul majoritar Gheorghe Hagi și președintele Gheorghe Popescu a fost, astăzi, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelența Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan.

Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului nostru, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului", a anunțat Farul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!