"Semnezi sau ne despărțim!". Perla Borussiei Dortmund a primit un ultimatum din partea conducerii

Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund Germania sebastian kehl Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:34
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:33

Directorul sportiv al clubului german de fotbal Borussia Dortmund, Sebastian Kehl, i-a dat atacantului Youssoufa Moukoko un ultimatum ca până la finalul săptămânii să se decidă asupra viitorului său, transmite DPA.

Contractul internaţionalului german de 18 ani va expira în iunie.

Youssoufa Moukoko, obligat de Borussia Dortmund să își decidă viitorul

Bundesliga se reia în weekend-ul următor, iar Dortmund va juca pe teren propriu cu FC Augsburg, duminică.

''Youssoufa poate accepta acum această ofertă de a se angaja faţă de clubul Borussia Dortmund - sau ne vom despărţi'', a declarat Kehl, luni, pentru revista Kicker.

''Youssoufa şi consilierii săi ştiu că noi aşteptăm o decizie săptămâna aceasta, pentru că vrem ca această chestiune să fie clarificată înaintea primei etape (de la reluarea campionatului), astfel ca băiatul să se dedice complet provocărilor sportive'', a mai spus Kehl.

Numeroase cluburi de top din străinătate sunt interesate de Moukoko.

''A primit foarte multă susţinere din partea noastră şi a muncit foarte mult pentru a obţine succesul'', a comentat oficialul situaţia lui Moukoko.

''Ne străduim de multe luni să îi prelungim contractul deoarece suntem ferm convinşi că acest club şi această constelaţie sunt potrivite pentru perspectivele sportive ale lui Youssoufa. I-am făcut o ofertă foarte atractivă, care i-ar oferi o marjă foarte mare de dezvoltare''. a subliniat Kehl.

Sebastian Kehl: "Există limite pentru un club ca al nostru"

Născut în Camerun, Moukoko a ajuns la Dortmund în 2016 şi de atunci a stabilit numeroase recorduri de goluri la echipele de juniori şi tineret. A făcut parte din lotul Germaniei la Cupa Mondială din Qatar.

''Există limite pentru un club ca al nostru. Şi am arătat aceste limite. Acum e rândul său să se decidă'', a subliniat Kehl.

În iunie vor expira şi contractele veteranilor Marco Reus şi Mats Hummels, mereu predispuşi la accidentări, iar negocierile sunt în curs.

''Nu e deloc surprinzător să nu semnăm contracte pe termen lung la jucătorii cu o anumită vârstă'', a precizat Kehl.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!