Cel mai batran jucator din Bundesliga a semnat un nou contract si se va duela in continuare cu Bayern si Borussia! Pana la ce varsta va juca

Cel mai batran jucator din Bundesliga a semnat un nou contract si se va duela in continuare cu Bayern si Borussia! Pana la ce varsta va juca

Pizarro, cel mai varstnic fotbalist din Bundesliga, va mai juca un an in prima liga germana. El va avea 41 de ani la incheierea contractului!

Claudio Pizarro, inca un an la Werder Bremen

Veteranul peruan Claudio Pizarro isi va incheia cariera la finele sezonului 2019-2020 pe care il va disputa cu clubul german Werder Bremen, dupa ce a acceptat prelungirea cu un an a contractului, a anuntat jucatorul, in varsta de 40 de ani.

Pizzaro, care a anuntat sambata prelungirea contractului, a afirmat ca sezonul viitor va fi ultimul din cariera sa de doua decenii in fotbalul european.

"Sezonul viitor va fi ultimul. Vreau sa-mi termin cariera in cea mai buna conditie",
a declarat atacantul sud-american cu ocazia unui meci amical cu modesta echipa Papenburg.

Pizarro (40 ani), sosit pentru prima oara in 1999 la clubul german, se afla la a patra sa experienta cu Werder Bremen (1999-2001, 2009-2012, 2015-2017), revenind in 2018 de la FC Koln.

El a inscris 197 de goluri in 472 de meciuri in Bundesliga, pentru Bremen, Bayern Munchen si FC Koln.

Dupa cateva ore de la prelungirea contractului, sambata, Pizarro a inscris golul victoriei echipei sale in meciul cu RB Leipzig (2-1).

Bremen a fost aproape de Europa League


Werder Bremen a terminat sezonul din Germania pe locul 8, cu 53 de puncte. Wolfsburg si Gladbach au prins Europa League cu 55 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies