Ar putea fi BOMBA transferurilor! Ter Stegen l-ar putea ZBURA din poarta pe rivalul Neuer

Ar putea fi BOMBA transferurilor! Ter Stegen l-ar putea ZBURA din poarta pe rivalul Neuer

Marc Andre Ter Stegen ar putea pleca de la Barcelona cu destinatia Bundesliga. 

Bayern Munchen este principala favorita in rezolvarea viitorului lui Ter Stegen, desi s-a scris ca mai multe echipe sunt interesate de unul dintre cei mai buni portari ai ultimilor ani. Conform cotidianului SPORT, clubul bavarez va incerca sa il transfere in 2021, pentru a-l inlocui pe Manuel Neuer. 

Campioana Germaniei nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Neuer, si au inghetat negocierile, avand ca obiectiv sa faca schimbarea din sezonul urmator. 

Conform Bild, Neuer a respins propunerea clubului de a-si prelungi contractul doar pana in 2022, iar Bayern vede transferul lui Ter Stegen ca fiind unul strategic. Oficialii nemtilor il vad pe portarul catalanilor ca fiind un jucator cheie si de viitor, mai ales ca il va inlocui pe Neuer in poarta nationalei. 

Barcelona si Ter Stegen negociaza prelungirea contractului, insa cere un salariu dublu fata de cel pe care il ofera clubul. In aceste momente, cluburile din Spania sunt obligate sa reduca salariile jucatorilor din cauza pandemiei de coronavirus, iar catalanii nu pot sa negocieze in aceste momente. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT