In vara a ales-o pe PSG, acum face o afirmatie soc! Prima declaratie a lui Mbappe dupa eliminarea cu Real: "Asta e diferenta"

In vara a ales-o pe PSG, acum face o afirmatie soc! Prima declaratie a lui Mbappe dupa eliminarea cu Real: "Asta e diferenta"

"Eliminarea din UCL ne-a aratat care e diferenta intre jucatori si campioni", spune cat se poate de sincer Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a preferat-o in vara pe PSG, desi Real Madrid s-a aratat si ea dispusa sa il transfere. Tanarul international francez a ales, insa, echipa pierzatoare! PSG a fost eliminata chiar de Real din UEFA Champions League.

Pustiul Mbappe a vorbit pentru prima data dupa eliminarea suferita in fata madrilenilor, 2-5 la general.

"Mental, am incercat sa fim la cel mai inalt nivel al nostru. Nimeni nu poate spune ca nu am incercat, dar asta e fotbalul si uneori, chiar daca ai jucatori de cea mai mare valoare, diferenta se face si prin alte aspecte. Real Madrid a aratat diferenta dintre jucatori exceptionali si campioni", a spus Mbappe.

Tanarul atacant a tinut sa-i ia apararea lui Unai Emery, spre deosebire de Draxler, care l-a atacat pe antrenorul iberic.

"Nu e vina lui Unai Emery ca am pierdut, e vina tuturor. Pe teren suntem unul singur.

Acum este important sa ne revenim si sa castigam celelalte competitii in care suntem angrenati.

Este adevarat ca e dificil sa iti revii dupa o astfel de dezamagire, dar suntem profesionisti, trebuie sa intoarcem pagina si sa jucam in continuare", a adaugat el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies