Liga Elitelor Dinamo Viitorul Fotbal intern

Situatie fara precedent la Dinamo! Echipa mare este aproape RETROGRADATA in Liga 2, iar juniorii U19 au ajuns in finala Ligii Elitelor, unde vor juca cu Viitorul

Astazi s-au jucat semifinalele Ligii Elitelor la Mogosoaia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 August 2020, 15:43
Data actualizarii: Sambata 01 August 2020, 15:56

UTA s-a infruntat cu Dinamo, iar CFR cu Viitorul. Echipa din Stefan cel Mare a reusit sa ajunga in finala competitiei, dupa ce a trecut de UTA la loviturile de la 11 metri, cu 4-3. Dupa cele 90 de minute, scorul a fost 2-2. Pentru Dinamo a marcat, Claudiu Stan in minutul 52 si Mihai Chiriac in 69. Pentru echipa aradeana a punctat Ovidiu Truta in 54 si Andrei Gavrila in 71.

Dintre jucatorii dinamovisti, doar Stefan Fara si Valentin Borcea au avut tangente cu echipa mare. Fara a fost depistat cu noul coronavirus si nu a putut debuta pentru echipa de seniori, iar Borcea a fost umilit de Adrian Mihalcea chiar de ziua lui, cand l-a trimis in teren si l-a schimbat dupa minutul 1.

In a doua semifinala, Viitorul a castigat cu 2-1 in fata lui CFR Cluj, gratie dublei reusite de Luis Munteanu din minutele 86 si 87. Pentru ardeleni a marcat Gheorghe Gondiu, in minutul 88.

Viitorul a folosit jucatori care au debutat deja in Liga 1: Louis Munteanu, Alexi Pitu, Alexandru Georgescu si Darius Grosu.

Finala va avea loc pe 3 august de la ora 11, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia. Castigatoare va juca la anul in Youth League, in calitate de reprezentanta la Romaniei.

Modifică setările cookies