Singurul roman nominalizat la trofeul Golden Boy 2020 joaca in Liga a II-a! Cine este tanarul care ii poate calca pe urme lui Joao Felix!

Singurul roman nominalizat la trofeul Golden Boy 2020 joaca in Liga a II-a! Cine este tanarul care ii poate calca pe urme lui Joao Felix!

Un portar roman de doar 20 de ani este nominalizat la trofeul Golden Boy 2020.

Este vorba despre Ionut Rus, portarul imprumutat de CFR Cluj in Liga a 2-a, la Turris-Oltul Turnu Magurele, unde a jucat 11 meciuri. Goalkeeper-ul este jucatorul ardelenilor de la inceputul lui 2019, fiind adus de la academia lui Lazio. El nu a apucat sa debuteze inca in Liga 1. 

Printre jucatorii U21 cu care romanul se va "bate" pentru trofeu se numara fotbalisti deja extrem de cunoscuti, cum ar fi Erling Haaland, Jadon Sancho sau Ansu Fati. 

Ionut Rus este singurul roman care se afla pe lista celor 100 de fotbalisti tineri din Europa, pe baza careia cotidianul Tuttosport va acorda trofeul. Acesta va ajunge la cel mai bun jucator sub 21 de ani. Castigatorul sezonului trecut este Joao Felix, atacantul lui Atletico Madrid. 

Trofeul Golden Boy se acorda din 2003 si in trecut a fost adjudecat de Rooney, Messi, Fabregas sau Mbappe. Cel mai bun tanar jucator din Europa va fi ales pe baza voturilor jurnalistilor de la cele mai importante publicatii de sport din Italia, Germania, Spania, Portugalia, Franta si Marea Britanie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parada militară de 1 decembrie, înlocuită cu o ceremonie restrânsă. Cum se va desfășura evenimentul
BRAT

Modifică setările cookies