"Nu vreau sa ma duc la puscarie!" Anamaria Prodan DEZVALUIE de ce nu ar putea lucra NICIODATA cu Hagi

"Nu vreau sa ma duc la puscarie!" Anamaria Prodan DEZVALUIE de ce nu ar putea lucra NICIODATA cu Hagi

Anamaria Prodan a declarat ca nu ar putea lucra niciodata cu Gheorghe Hagi.

Intr-un interviu acordat in Gazeta Sporturilor, impresara a vorbit despre relatia pe care o are cu antrenorul Viitorului si de ce nu ar putea colabora cu "Regele" niciodata. Sotia lui Reghe a declarat ca ea nu poate lucra prin firme off-shore, asa cum o face agentul Pietro Chiodi, care ii este apropiat lui Hagi.

"Eu nu lucrez prin off-shore, nu fac nicio astfel de tranzactie. Ma duc la patron si spun cati bani pot sa ii aduc pe jucatori. Semnez acte, tot, ca sa nu ma duc la puscarie", a declarat Anamaria Prodan in gsp. 

"Daca ar fi jucat azi, Hagi n-ar fi fost Balonul de Aur niciodata!"

Impresara a fost intrebata de Ianis Hagi si suma transferului, insa nu a raspuns. Cu toate astea, l-a atacat pe tatal mijlocasului lui Genk prin ultimele declaratii.

"Nu stiu suma de transfer si nici nu ma intereseaza. Eu am stiut ca Ianis nu o sa joace la Genk. Tatal sau ar fi visat sa joace la Fiorentina sau la o echipa fabuloasa, doar ca nu mai avem valoarea de altadata. Fotbalul s-a schimbat enorm. Hagi, daca ar fi jucat azi, nu ar fi fost Balonul de Aur niciodata! Daca aduci un copil din nationala Braziliei si-l pui langa Ianis sau langa orice alt tanar jucator din Romania. Aia cer pe un copil 100 de milioane, noi cerem 10.000. Ne trage in jos foarte mult ca suntem romani", a declarat Anamaria pentru sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies