FCSB - Covid 19 FCSB Gigi Becali Marius Lacatus vaccin covid Fotbal intern

Marius Lăcătuș și-a spus opinia după ce FCSB a avut doar 13 jucători pe foaia de joc

FCSB s-a impus sâmbătă, în etapa a 12-a, scor 3-0 cu Mioveni, într-un meci în care antrenorul Eugen Nae, înlocuitorul temporar al lui Edi Iordănescu, a avut doar 13 jucători pe foaia de joc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 08:46
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:12

Marius Lăcătuș (84 de selecții / 13 goluri în națională) se poziționează de partea celor care susțin că vaccinul anti-Covid i-ar ajuta pe cei de la FCSB să aibă un lot consistent. 

Marius Lăcătuș, despre FCSB, Covid-19 și vaccin

”Dacă ei cred de cuviinţă că ar trebui să se vaccineze, ar trebui să o facă, că e spre binele tuturor, al lor şi al celor din jur, al familiei, al prietenilor. Ţinând cont că sunt majoritatea timpului împreună 25-30 de persoane, cel mai bun remediu ar fi vaccinul.  

Eu, da! Sunt pro vaccin. În cazul în care un jucător ar primi o ofertă din străinătate, mai ales că majoritatea ţărilor nu te mai primesc fără vaccin, ce ar face acel jucător, s-ar vaccina sau nu?”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit Telekom Sport.

Echipa patronată de Gigi Becali e prima formație din Liga 1 lovită de valul 4 al pandemiei de COVID-19. Dintre jucătorii actuali, Iulian Cristea și Valentin Crețu sunt cei care s-au reinfectat cu virusul.

La meciul de la Buzău, 3-0 cu Mioveni, Eugen Nae, prietenul lui Cosmin Olăroiu, nu a avut 14 jucători în lot, mulți dintre ei fiind depistați cu Covid 19, iar pe banca de rezerve în partida cu trupa lui Alexandru Pelici a beneficiat de doar doi jucători: Musi și portarul Târnoveanu. 

Teorii ale conspirației din partea lui Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit la Realitatea Sportivă despre percepția sa în privința vaccinului anti-covid.

„Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac «trans-om». Să bag o substanță care să mă modifice genetic?! Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. 

Le-am zis jucătorilor: «Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă». Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea Sportiva. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!