Fotbal intern

FCSB se regrupează. Cine sunt cei patru jucători care au revenit la antrenamente după perioada de izolare

FCSB trece printr-o perioadă agitată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:37
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:56

Edward Iordănescu a ieșit recent din izolare și începe treptat-treptat să aibă la dispoziție mai mulți jucători.

Focarul de Covid-19 le-a dat peste cap programul normal vicecampionilor care au ajuns să dispună de un lot restrâns de fotbaliști din cauza cazurilor de coronavirus. Formația lui Gigi Becali pierde la masa verde partida din Cupa României cu FC Voluntari, iar confruntarea cu Farul din etapa a 13-a (trebuia să se dispute duminica trecută) a fost amânată.

FCSB, o pojghiță de bucurie 

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor a confirmat că meciul nu se va disputa, explicând că FCSB a informat deținătorii drepturilor care sunt condițiile în care echipa ar putea juca. 

Săptămâna vine și cu vești bune pentru FCSB. Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu și Cătălin Straton au revenit luni la antrenamente după ce au încheiat perioada de izolare, scrie fanatik.ro.

Federația Română de Fotbal a anunțat ieri că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura.

Meciul, programat initițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce FCSB a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021.

Modifică setările cookies