Condiția halucinantă pusă de Gigi Becali pentru ca revelația Ligii 1 să semneze cu FCSB!

FCSB Gigi Becali Ronaldo Deaconu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 18:42
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 18:47

FCSB are criterii diferite de a transfera jucători, față de restul cluburilor. 

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu CS Mioveni, din etapa a 12-a a Ligii, însă protagonistul rundei a fost Ronaldo Deaconu (24 ani). Mijlocașul lui Gaz Metan a marcat două goluri extraordinare de la 30 de metri, în doar un minut, în poarta lui Dinamo. 

Întrebat dacă Deaconu este o opțiune pentru FCSB, Gigi Becali nu s-a dezis de la regula sa, că la vicecampioana României vor sosi numai jucători români și ortodocși. 

„Dacă îl cheamă și Andrei, e bun. Să-l luăm. Dacă e român și ortodox, să-l luăm. Am văzut niște reluări (n.r. - ale golurilor cu Dinamo)”, a spus Becali pentru Realitatea.

De-a lungul carierei, Ronaldo Deaconu a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica și Sepsi OSK. 

Deaconu, lăudat de o glorie a Rapidului

"Am remarcat calitatea piciorului stâng, are un stâng fantastic, astea două goluri (n.r. - din meciul cu Dinamo) n-au venit așa... Felul cum lovește mingea, cum execută cornerele, el lovește mingea corect! Atât de bine taie mingea încât colegul lui trebuie doar să puna capul. Suferă la viteză, mobilitate de joc...

El trebuie să aibă evoluții la fel de bune, pe viitor poate ajunge și la echipa națională, mi-aș dori să continue, să înscrie, să dea pase de gol, să marcheze cum a făcut-o încât a surprins toată Europa", a declarat Adrian Iencsi, la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Mihai Mironică. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!