Divergențe între Becali și Iordănescu!? Ce îl nemulțumește pe patronul FCSB

Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:54
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 18:10

FCSB a obținut o victorie clară cu Mioveni, scor 3-0, în ciuda faptului că Edi Iordănescu a avut la dispoziție doar 13 jucători pentru partida disputată la Buzău.

FCSB este în creștere evidentă de formă după sosirea lui Edi Iordănescu, însă Gigi Becali tot nu este mulțumit de cum arată echipa. Patronul FCSB nu vrea ca echipa sa să câștige meciuri, ci își dorește să le câștige cu stil, practicând un fotbal spectaculos.

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia”, a spus Gigi Becali după victoria cu Mioveni, la Realitatea Sportivă.

Declarația lui Becali a stârnit nemulțumirea lui Edi Iordănescu, iar cei doi au avut, potrivit Digi Sport, o discuție telefonică extrem de aprinsă, în care antrenorul i-ar fi spus patronului că obiectivul său este câștigarea campionatul, nu jocul spectaculos al echipei.

Gigi Becali, propunere de transfer în direct: ”Nu a semnat cu CFR. Dacă vă interesează, vă sun”

Agentul Florin Manea i-a propus, în direct, un jucător lui Gigi Becali. Este vorba despre Wilfried Kanon (28 de ani), care evoluează pe postul de fundaș central.

”Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. Nu a semnat cu cei de la CFR, dacă vă interesează, vă sun”, i-a spus Florin Manea lui Gigi Becali, la Realitatea Sportivă. 

Kanon are și o cotă de piață impresionantă, de 1,5 milioane de euro, și se poate lăuda cu 52 de selecții în naționala Coastei de Fildeș. (Mai multe detalii aici!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!