Liga 1

„Au plecat pe fentă!” MM Stoica, reacție vehementă după zvonurile că Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB

Gigi Becali l-a supărat pe Edi Iordănescu, după ce a susținut că nu este mulțumit de felul în care arată echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 21:46
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 21:53

FCSB a suferit o transformare în bine după venirea lui Edi Iordănescu pe bancă, însă cele cinci victorii consecutive obținute de „roș-albaștri” nu l-au mulțumit pe patron.

Becali a declarat că și-ar dori ca echipa să joace un fotbal mai spectaculos.

Declarațiile lui Becali l-au supărat pe Edi Iordănescu, care ar fi spus către apropiați, potrivit ProSport, că va pleca de la FCSB în iarnă.

MM Stoica, managerul general al FCSB, a ținut să contrazică zvonurile și a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, prin care a anunțat că Edi Iordănescu nu va pleca de la vicecampioana României.

„Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe contul personal de Facebook.

Becali: „Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum”

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, atunci nu e bine. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. 

Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. - Edi Iordănescu), nu l-a avut pe Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali pentru Realitatea Sportivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies