Ireal! Unde a ajuns să joace Vali Lazăr, după ce „a devenit neantrenabil” și a fost dat afară de la Dinamo

Valentin Lazar Dinamo Ovidiu Burca Fotbal intern Valentin Lazăr
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 21:57
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 21:59

Valentin Lazăr (33 de ani) a revenit în vara anului trecut la Dinamo, însă aventura sa la clubul din „Ștefan cel Mare” s-a încheiat brusc, după o ceartă cu antrenorul Ovidiu Burcă.

În luna noiembrie a anului trecut, Vali Lazăr și-a reziliat contractul cu Dinamo după un conflict cu Burcă. „Războiul” dintre cei doi a continuat și după despărțire. Antrenorul susținând că fotbalistul de bandă a fost demis, deoarece „devenise neantrenabil”, în timp ce acesta din urmă i-a răspuns că „se crede mare psiholog”.

La două luni dinstanță de la despărțitea de Dinamo, Lazăr s-a înțeles, potrivit gsp.ro, cu un alt club din România, însă destinația este una cel puțin surprinzătoare.

Lazăr va îmbrăca în următoarele luni tricoul formației CS Păulești, ocupanta locului 7 în Seria 5 din al treilea eșalon.

Cum a explicat Vali Lazăr despărțirea de Dinamo

Adus la Dinamo pentru a pune umărul la promovarea echipei în prima ligă, Vali Lazăr a adunat doar șapte meciuri în tricoul „câinilor”, fiind trimis pe teren încă din primul minut în cinci partide.

„Motivul pentru care am plecat e unul foarte clar. Când a venit domnul Burcă la echipă, el a adus mai mulți jucători. Mie mi-a spus că trebuie să-i accept deciziile și să fiu rezervă. Mi-a zis asta după un meci cu Unirea Dej. 

De atunci am fost doar rezervă meci de meci! Mai intram și eu câte un pic, spre finalurile meciurilor. A fost urât ceea ce mi-au făcut”, a explicat Lazăr pentru sursa citată mai sus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!