Vlad Iacob Dinamo Valentin Lazar Liga 2

Dinamo pierde un jucător în iarnă: ”Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club”

Dinamo este foarte aproape de a se despărți de unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Ovidiu Burcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 13:12
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 13:13

Valetin Lazăr (33 de ani) nu a intrat în planurile lui Burcă în ultimele partide din campionat și Cupa României. Decizia a fost luată de antrenor, care a lăsat de înțeles că mijlocașul ar fi avut o atitudine neprofesionistă, lucru care a dus la excluderea sa din lot.

Valentin Lazăr va pleca de la Dinamo în iarnă: ”Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club”

Întrebat despre situația lui Lazăr, Vlad Iacob, administratorul special al ”câinilor”, a spus că acesta va deveni liber de contract în iarnă. 

Experimentatul mijlocaș a acceptat să-și primească restanțele salariale tot în pauza competițională, când se va putea transfera la o altă echipă.

"Am ajuns la o înțelegere și țin să-i mulțumesc lui Vali Lazăr. El a acceptat, știe situația financiară a clubului. Din fericire pentru el, are o situație materială mai bună decât alți jucători. 

Nu avea un salariu foarte mare, dar nu vreau să intru în detalii. A acceptat să-și primească banii în iarnă și atunci va fi jucător liber de contract. Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club atunci", a spus Iacob, pentru Playsport.ro.

Pentru Valentin Lazăr a fost a patra ”aventură” ca jucător al lui Dinamo. A mai jucat în cariera sa pentru Petrolul, CS Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat, Umraniyespor, Al-Shahania și ultima oară pentru CSM Reșita, în Liga 3, unde a fost antrenat de Dan Alexa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies