Ovidiu Burca Dinamo Valentin Lazar Liga 2

OUT de la Dinamo! Jucătorul pe care Burcă l-a exclus din lot va pleca în iarnă

Dinamo este aproape de a-i rezilia contractul unuia dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Ovidiu Burcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:41
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:41

Valentin Lazăr (33 de ani) nu a făcut parte din lotul lui Dinamo în ultimele partide. Decizia a fost luată de antrenor, care a lăsat de înțeles că mijlocașul ar fi avut o atitudine neprofesionistă.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”, a anunțat că, în pauza de iarnă, sunt șanse ca înțelegerea dintre cele două părți să fie reziliată.

Valentin Lazăr, OUT de la Dinamo: ”În pauza de iarnă probabil că se va semna rezilierea”

„Din punct de vedere sportiv, vă dați seama că antrenorul e suveran. El spune pe cine se bazează și pe cine nu. Partea sportivă este extrem de importantă și atâta vreme cât îi cerem antrenorului să aibă rezultate, în aceeași măsură trebuie să îi dăm credit când ia anumite măsuri. Nu mai este mult până în pauză de iarnă.

Evident că nici jucătorul nu își dorește să rămână la o echipă unde nu e dorit. Și în pauza de iarnă probabil că se vor semna raporturile pentru încetarea contractului. Este oricum un subiect care ține de bucătăria clubului și vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit PlaySport.

După 0-0 cu CSM Slatina, Dinamo a urcat, temporar, pe locul nouă în Liga 2, cu 17 puncte, peste Concordia Chiajna și CSC 1599 Șelimbăr. Play-off-ul este la doar două puncte distanță de echipa ”roș-albă”, care are un meci în plus față de celelalte echipe din campionat.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul celor de la Csikszereda, în timp ce CSM Slatina va juca „acasă” cu Unirea Constanța.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies