Gheorghe Hagi FC Viitorul Fotbal intern

Reactii de ULTIMA ORA dupa anuntul ca Hagi se gandeste sa vanda actiuni de la Viitorul

In presa au aparut zvonuri conform carora Gica Hagi ar fi pregatit o mutare impresionanta la Viitorul! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2021, 21:11
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 22:14

22:05 Surse apropiate de Viitorul au comentat pentru www.sport.ro informatia aparuta in presa legat de vanzarea actiunilor clubului. Apropiatii clubului dezmint informatia conform careia Gica Hagi ar fi scos la vanzare actiuni. 

Cu toate astea, patronul constantenilor ramane deschis pentru proiecte si parteneriate noi si isi doreste sa atraga un investitor alaturi de care sa faca pasul urmator. 


21:11 "Regele" nu a scos la vanzare un jucator, insa pune pe piata o parte din actiunile clubului, anunta ziare.com. Conform sursei citate, Gica Hagi isi cedeaza 20% din actiunile pe care le detine la Viitorul unor investitori turci.

Tosmur Grup va achizitiona actiunile scoase la vanzare de patronul constantenilor si va plati in schimbul lor 3 milioane de euro, anunta sursa citata. 

Conducatorii turci ai Tosmur Grup sunt mari fani ai lui Gica Hagi, inca din perioada in care evolua si scria istorie la Galatasaray, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care au ales sa investeasca. 

Grupul turc isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii si se lauda cu o alta investitie in Romania, de 40 de milioane de euro, intr-o fabrica de amidon din Medgidia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!