Gigi Becali, dispus să ofere un salariu astronomic pentru ca starul de la FCSB să nu plece în vară: „Atât îi dau!”

Gigi Becali FCSB Florinel Coman Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 08:20
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 08:22

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că este dispus să-i ofere un salariu de 600-700.000 de euro pe an unui jucător de la FCSB pentru a-l convinge să nu plece în vară.

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga, aflându-se în momentul de față în vizorul mai multor cluburi din străinătate.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a avut o discuție cu „Mbappe de România” în care i-a transmis acestuia să nu se grăbească în luarea unei decizii în privința plecării de la liderul din Superliga.

Becali îl vrea pe Coman la FCSB și din vară

Becali este dispus să-i mărească salariul lui Coman la 50.000 de euro pe lună pentru acesta să continue la FCSB și din vară.

„Eu i-am spus lui în felul următor. Nu trebuie să se hazardeze, are 25 de ani. Dacă nu pleacă, îi fac 50.000 și îi dau 600-700.000 de euro pe an și stă în România.

Apoi continuă mai departe și în staff și își fac viața și familia la FCSB. El are duhovnic, se spovedește, se împărtășește. E alt om”, a spus Gigi Becali, la Primasport.

Coman evoluează la FCSB de șapte ani, de când a fost transferat de la Viitorul Constanța pentru trei milioane de euro. În prezent, site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de cinci milioane de euro.

Fotbalistul născut în Brăila cu 11 selecții la echipa națională are un contract valabil până în 2028 cu cei de la FCSB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!