Fotbal intern

Gigi Becali, dialog aprins cu Florin Manea. Cum a decurs schimbul de replici și motivul

După venirea lui Edward Iordănescu, Gigi Becali a încercat să transfere mai mulți fotbaliști.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 18:30

Printre ei, Hervin Ongenda, perla lui ”Valeriu Iftime”. Mijlocașul francez școlit la grandioasa PSG se simte ca acasă la Botoșani, fiind un motor al echipei fanion a județului moldav. Acesta este titular incontestabil în echipa lui Marius Croitoru.

Fotbalistul este impresariat de Florin Manea. Același Florin Manea încearcă să îl readucă în România și pe Wilfried Kanon, fost la Gloria Bistrița. Becali a declarat că nu mai este interesat de fotbaliști străini.

”Florin Manea: Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. Nu a semnat încă cu cei de la CFR, dar dacă vă interesează vă sun.

Gigi Becali: Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic care era cel mai bun fundaș stânga din România și de când a venit la mine nu mai fost așa.

Florin Manea: Știți cum o să fie cu Kanon? O să mă sunați peste 3-4 luni ca și cu Ongenda.

Gigi Becali: Nu mă mai interesează acum nici de Ongenda. Mi-a plăcut atunci pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum însă nu îl mai dorim!”, a fost dialogul dintre cei doi, la Realitatea Sportivă.

Modifică setările cookies