Anglia

VIDEO Ruptură între Ronaldo și Solskjaer? Gestul superstarului de la finalul meciului cu Leicester

Cristiano Ronaldo, nemulțumit după înfrângerea cu Leicester, 2-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 18:02

Cristiano Ronaldo (36 ani) a revenit în această vară la Manchester United după o pauză de 12 ani. Încă de la primul interviu pe Old Trafford, starul portughez a declarat că este mai motivat ca oricând să cucerească noi trofee, doar că ultimele rezultate ale „diavolilor roșii” nu îl ajută în acest moment. 

Cu toate că a avut un început fulminant, cu 5 goluri în 5 meciuri, Cristiano Ronaldo nu a mai reușit să marcheze în ultimele două partide, în care Manchester United a remizat cu Everton, 1-1, și a pierdut dramatic cu Leicester, 2-4. 

  • Cristiano Ronaldo

În ambele partide, deținătorul a cinci Baloane de Aur a părăsit nervos terenul, îngânând anumite nemulțumire. Iar de fiecare dată, Solskjaer l-a întors din drumul către vestiare pentru a-l trimite să-i salute de fani, doar că Ronaldo nu a fost prea încântat de cele spuse de managerul norvegian, confrom Marca

Chiar dacă în utlimele sezoane au fost transferați jucători cu un CV impresionant, precum Ronaldo, Bruno Fernades, Raphael Varane și Jadon Sancho, jocul lui Manchester United nu convinge, iar suporterii grupării de pe Old Trafford îl consideră pe Ole Gunnar Solskjaer principalul responsabil, aceștia făcând chiar o petiție online în care îi cer demisia antrenorului norvegian. 

Modifică setările cookies