Stranieri

Enigma din cariera lui Răzvan Marin. "Dacă aș fi înscris, traiectoria mea ar fi fost alta"

Răzvan Marin este unul dintre cei mai importanți tricolori din acest moment.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:56

Mijlocașul lui Cagliari este titular incontestabil în Serie A și unul dintre liderii echipei naționale a României. Sub comanda lui Mirel Rădoi, fiul lui Petre Marin a cunoscut un progrese mari.

Marin s-a făcut mereu apreciat. Totuși, o mare enigmă în cariera lui este scurta perioadă în care a evoluat la Ajax. Acesta a ajuns în Olanda în 2019, după ce ”lancierii” urcau până în semifinalele Champions League.

Enigma din cariera lui Răzvan Marin: perioada Ajax

El ar fi trebuit să fie înlocuitorul lui Frankie de Jong, ajuns la Barcelona la finalul acelui sezon. Nu a reușit să se impună însă. A jucat doar 17 meciuri la Ajax. Marin știe însă de ce nu a reușit să se impună, fiind conștient că o ratare din meciul de debut l-a costat decisiv.

”Prima care îmi vine în minte este de la Ajax, meciul meu de debut în prima ligă olandeză. Un coechipier a șutat, portarul a respins la mine în 6 metri, dar eu am reluat cu piciorul stâng peste poartă. 

Am simțit mereu că, dacă aș fi înscris acel gol, la debut, traiectoria perioadei mele la Ajax ar fi fost alta. Chiar contează cum începi, schimbi total percepțiile, ai altă bază pe care să crești”, a spus Marin pentru Playsport.

Modifică setările cookies