Ion Barbacioru fair play bucuresti Federatia Romana de Fotbal fotbal feminin Fotbal intern Fotbalul romanesc este din nou in doliu! Un antrenor din prima liga a incetat din viata! Mesajul transmis de FRF

Fotbalul romanesc este din nou in doliu! Un antrenor din prima liga de la fete a incetat din viata! Mesajul transmis de FRF

Fotbalul din Romania trece din nou prin momente dificile. 

Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 19:40
Data actualizarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 20:04

Profesorul Ion Barbacioru, antrenorul echipei de fotbal feminin Fair Play Bucuresti, a decedat in dimineata zilei de vineri, 16 aprilie.

Anuntul a fost facut de Federatia Romana de Fotbal prin intermediul unui comunicat, in care nu se dau insa detalii referitoare la cauza decesului.

"Veste trista in familia fotbalului feminin romanesc. Profesorul Ion Barbacioru, antrenor principal la clubul Fair Play Bucuresti, a decedat in aceasta dimineata. 

Profesorul Ion Barbacioru si-a dedicat o mare parte din viata fotbalului feminin, contribuind la dezvoltarea acestuia prin sustinerea si implementarea programelor de  fotbal feminin si investitiile la nivel de junioare.

Federatia Romana de Fotbal si Liga Feminina regreta disparitia profesorului Ion Barbacioru si transmite sincere condoleante familiei si celor apropiati", se arata in comunicatul emis pe frf.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!