Dennis Man Cosmin Contra Parma valentin mihaila Stranieri

Contra a vorbit pe canalul Milanului despre Man si Mihaila: "Sunt excelenti!" Ce a spus despre romanii de la Parma

Cosmin Contra a oferit un interviu pentru un site al suporterilor lui AC Milan.

Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 19:05
Data actualizarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 19:15

Fostul selectioner a jucat pentru uriasul club din Milano in sezonul 2001-2002, fiind transferat de la Deportivo Alaves in schimbul sumei de 7 milioane de euro.

Fostul fundas dreapta a vorbit pentru site-ul 'de casa' al Milanului, printre altele, despre evolutiile lui Man si Mihaila de la Parma. Contra a spus ca, in ciuda unui start ezitant, cei doi internationali romani au ajuns la un nivel de joc foarte bun in ultima perioada.

"Nu au inceput bine, dar acum joaca la un nivel excelent. Sunt diferente intre ei: Mihaila este mai rapid, in timp ce Man este mai tehnic si mai puternic. Au talent, trebuie sa confirme la Parma, iar apoi in cativa ani sa mearga la o echipa mai puternica", a spus Cosmin Contra pentru milannews.it.

Man si Mihaila au fost inclusi de Roberto D'Aversa in lotul Parmei care se va deplasa la Cagliari pentru meciul cu echipa lui Razvan Marin. Mihaila ar avea astfel sansa sa revina pe teren dupa aproximativ doua saptamani de cand a acuzat probleme musculare la un antrenament.

Modifică setările cookies