Talpan s-a infuriat si a iesit dezlantuit la atac. Il face praf pe Ogararu: "Mi-au taiat din salariu. Altii castiga mii de euro pentru poze pe facebook cu ursuleti!" Reactia de ultima ora a lui Ogararu

Florin Talpan George Ogararu Superliga Talpan s-a infuriat si a iesit dezlantuit la atac. Il face praf pe Ogararu: "Mi-au taiat din salariu. Altii castiga mii de euro pentru poze pe facebook cu ursuleti!"
Abel Lorin
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 18:19
Data actualizarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 19:20

Florin Talpan e nemultumit de modul in care conducerea Clubului Armatei il trateaza si il l-a atacat pe George Ogararu, managerul Stelei de la fotbal. Fostul international i-a raspuns.

19:15 Ogararu i-a raspuns lui Talpan tot printr-o postare pe Facebook, in care isi detaliaza activitatea din cadrul clubului.

Precizare: Pentru cei interesați de subiect, poza cu cei 100 de ursuleți din pluș prezenți în tribună la primul meci...

Publicată de George Ogararu pe Joi, 15 aprilie 2021

17:50 Intr-o postare publicata pe Facebook, Talpan ii acuza pe sefii sai ca si-au batut joc de el cand i-au retinut din salariu, in conditiile in care "altii castiga mii de euro pe luna pentru poze pe Facebook cu ursuleti". Talpan se intreaba retoric pana cand va mai rezista in club in conditiile actuale. Juristul CSA face referiri si la procesul in care reprezinta clubul Armatei in disputa cu FCSB pentru palmarest.

Postarea lui Talpan de pe Facebook:

  • Talpan s-a infuriat si a iesit dezlantuit la atac. Il face praf pe Ogararu: Mi-au taiat din salariu. Altii castiga mii de euro pentru poze pe facebook cu ursuleti!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!