Reprogramarea meciului Farul - FCSB, contestată dur: "Dacă era altă echipă nu cred că se amâna"

Partida Farul Constanța - FCSB din etapa a 13-a din Liga 1 a fost amânată pentru 4 noiembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 13:42
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 14:21

Decizia a fost luată după ce FCSB a solicitat amânarea din cauza faptului că nu poate avea la dispoziție cei 13 jucători necesari pentru a disputa un meci, din cauza accidentărilor și a cazurilor de infectare cu COVID-19. Data de disputare a fost stabilită pentru 4 noiembrie, de la ora 17:30.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Dorin Goian a  vorbit despre acest subiect, explicând că FCSB probabil a fost ușor favorizată în situația actuală. 

"S-a creat un precedent. Au fost invocate și niște accidentări, nu știu exact cât sunt de reale. Eu nu știu ce se va întâmpla dacă la reprogramare Farul nu se va putea prezenta din cauza unor cazuri de COVID-19. Dacă una dintre echipe are iar cazuri de COVID-19, atunci rezultatul e în defavoarea formației care a cerut amânarea. Faptul că a fost vorba de FCSB s-a făcut o concesie. Dacă era vorba despre o altă echipă nu cred că se mai amâna meciul.", a declarat Dorin Goian la PRO X

Și Dan Petrescu a fost deranjat de această decizie
 

"E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni. 

Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect", a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies