Dorinel Munteanu nu ia pauza! Fostul antrenor al lui CSM Resita vrea sa revina in antrenorat: "Nu am fost destul in pauza?" 

Dorinel Munteanu nu ia pauza! Fostul antrenor al lui CSM Resita vrea sa revina in antrenorat: "Nu am fost destul in pauza?" 

CSM Resita a anuntat ca a incetat colaborarea cu Dorinel Munteanu. 

Fostul antrenor al lui CSM Resita nu se gandeste sa ia o pauza si isi cauta un club care doreste performanta. In cel mai recent interviu, Dorinel Munteanu a vorbit despre fosta echipa si si-a exprimat regretul pentru alegerea facuta.

"A fost o despartire, s-a decis sa nu imi prelungeasca contractul. Am avut alte asteptari, dar presedintele clubului si cu primarul au decis asa. Nu pot sa spun decat ca sunt suparat, dezamagit, dar viata merge inainte. Da, regret, pentru ca discutiile de la inceput nu s-au mai potrivit si s-au schimbat. 

Totul a fost facut pentru un plan de a forma o echipa puternica, de a fi respectati. Nu vreau sa mai iau pauza. Nu am fost destul in pauza 3 luni de zile? Sigur, ma gandesc sa imi gasesc foarte rapid echipa si sunt convins ca imi voi gasi. La o echipa care isi doreste performanta, care vrea sa promoveze, sa vedem ce va fi", a declarat Dorinel Munteanu pentru Digi Sport. 

Dorinel Munteanu a fost inlocuit pe banca celor de la Resita de Alexandru Pelici, dupa cum a anuntat chiar clubul printr-un comunicat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Animație grafică: Cum arată Bucureștiul promis de Nicușor Dan și de noii primari de sectoare
BRAT