Dorinel Munteanu intervine in disputa privind stadionul Ghencea: "Acolo trebuie sa joace oricine, eu cred ca CSA nu poate umple tribunele"

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Martie 2020, 11:34
Data actualizarii: Duminica 29 Martie 2020, 11:43

Fostul mare jucator al Stelei si al nationalei a vorbit despre situatia stadionului Ghencea.

Juristul CSA Steua, Florin Talpan, a declarat ca doar echipe Armatei va putea disputa meciuri pe stadionul care se construieste in Ghencea, o investitie publica de peste 70 de milioane de euro. Multe voci il contrazic, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustata a spus ca FCSB va juca meciuri in Ghencea.

Dorinel Munteanu se alatura si el si e de aceeasi parere, ca nu doar o echipa trebuie sa joaca pe noua arena. In plus, meciurile nationalei ar trebui gazduite de Ghencea.

"Mi se pare o declaratie pripita a domnului Talpan. Un stadion nou, precum cel din Ghencea, care este o investitie foarte mare, trebuie sa aiba multe jocuri, sa atrga lumea. Eu cred ca CSA Steaua nu poate umple stadionul. As merge putin mai departe, la echipa nationala, eu sunt nostalgic... Acel stadion ne-a adus multe succese, am obtinut multe calificari acolo. Declaratia e pripita si eu cred ca stadiovul va gazdui multe jocuri ale nationalei, mai multe decat Arena Nationala. 

Toate echipele au dreptul sa joace acolo. Probabil ca razboiul dintre Talpan si Gigi Becali este atat de mare si duce lumea pe o pista gresita, ca doar CSA poate sa dispute meciuri acolo", a spus Dorinel Munteanu, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!