Dennis Man Cristian Sculici FCSB Parma Fotbal intern Dezvaluiri SENZATIONALE facute de primul antrenor al lui Man despre inceputurile in fotbal ale noului fotbalist al Parmei: "A fost vandut pentru doua seturi de treninguri!"

Dezvaluiri SENZATIONALE facute de primul antrenor al lui Man despre inceputurile in fotbal ale noului jucator al Parmei: "A fost vandut pentru doua seturi de treninguri!"

Dennis Man devine odata cu transferul la Parma cel mai scump fotbalist plecat vreodata din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 16:28
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 16:38

'Aripa' dreapta in varsta de 22 de ani va pleca la Parma in schimbul sumei de 13 milioane de euro, dupa cum a confirmat chiar finantatorul FCSB-ului Gigi Becali.

Jucatorul cumparat de FCSB de la UTA in 2016 in schimbul sumei de 420.000 de euro a inceput fotbalul la CS Vladimirescu 2003, unde l-a avut antrenor pe Cristian Sculici.

Sculici a oferit detalii de senzatie din primii ani de fotbal ai lui Man. El a dezvaluit ca Man a fost cedat la Atletico Arad in schimbul a doua seturi de treninguri.

"Avea sase ani cand a venit la CS Vladimirescu 2003. Era foarte, foarte talentat! Era foarte tehnic! Din primul moment in care a venit s-a vazut o diferenta intre el si ceilalti copii. Le avea de la Dumnezeu pe toate. 

De la varsta aia el iesea in evidenta cu finetea, driblingul, lovirea balonului. Parea ca s-a nascut mingea in scutec. A jucat la clubul nostru 4 ani, apoi a plecat la Atletico Arad. Jucam in diferite competitii si Atletico Arad fiind cel mai puternic club din judet… 

A fost o intelegere cu mai multi jucatori. Clubul nostru a primit doua seturi de treninguri si 30% dintr-un eventual transfer, dar dupa ce am plecat s-a desfiintat clubul si am ramas fara acel procent", a dezvaluit Cristian Sculici pentru ProSport.

Fostul antrenor al lui Man a spus ca a mai tinut legatura cu noul fotbalist al Parmei si a explicat ca nu doreste sa i se acorde lui foarte multe merite pentru ascensiunea mijlocasului.

"Casele noastre sunt vecine, dar el e la Bucuresti. Ieri am vorbit cu el la telefon. L-am intrebat daca pot sa dau niste poze, dar n-am vorbit despre transfer. Nu sunt genul care sa-mi arog niste merite pe care nu le am. Copilul a ajuns acolo unde este nu datorita mie, ci datorita lui. 

V-am zis, de la prima atingere s-a vazut ca e talent. Are si un caracter frumos si probabil de-aia a facut pasul. El la 16-17 ani cand altii aveau si alte activitati, Dennis si-a vazut de treaba. A contat si implicarea tatalui lui", a spus fostul antrenor al lui Man sursei citate.

Sursa foto: ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!