ACB Ineu Cristian Sculici Liga 3 liga 4 Fotbal intern

GALERIE FOTO Echipa de județ cu 7 fotbaliști din Republica Centrafricană, Guineea-Bissau, Camerun și Senegal a promovat în Liga 3!

ACB Ineu, câștigătoarea titlului de campioană în Arad, s-a impus clar în barajul cu Recolta Dănceu din Mehedinți, 5-0 în tur și 6-2 în retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 08:50
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 08:50

UPDATE ACB Ineu a câștigat clar și meciul retur din week-end de la Dănceu, 6-2 cu Recolta, întâlnire în care Mendy, Cahill (marcatorul unuia dintre goluri), Ndoye și Toure au fost titulari, Francklin și Wilmer au intrat pe parcurs, iar golgheterul Banam a rămas pe banca de rezerve.

Știrea inițială

ACB (Academia Brosovszky) Ineu, echipa care a câștigat titlul de campioană în județul Arad, nu a avut probleme în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3, pe care a câștigat-o în week-end-ul trecut cu 5-0 în fața formației Recolta Dănceu din Mehedinți.

Toate golurile au fost marcate în ultimele 24 de minute! Ce surprinde însă la ACB Ineu este prezența în lot a șapte fotbaliști africani, patru folosiți în meciul tur din baraj și trei transferați imediat după partidă.

Cei doi camerunezi au debutat la Ineu chiar în turul barajului de promovare

Primii patru sunt Christin Abi de Grace Banam Ngonzo, atacant de 18 ani din Republica Centrafricană, pentru care a jucat la naționala de tineret, Gaspar Wilmer Gomes, mijlocaș central de 24 de ani din Guineea-Bissau, și recent transferații camerunezi Ngake Wandji Francklin (fundaș central, 32 de ani) și Ntchinda Kom Cahill (mijlocaș defensiv, 21 de ani), aflați la debut.

„I-am debutat cei doi jucători camerunezi și ei au dovedit calitate. Mai este de muncit ca să îi integrăm, sunt ceva bariere lingvistice și de altă natură, dar eu cred că vor fi doi jucători importanți pentru liga a treia. 

Trei senegalezi nou-veniți ar putea debuta în returul cu Recolta Dănceu

Mai așteptăm trei senegalezi și vom vedea la vară cum vom aborda noul eșalon. Vom face schimbări importante penru a face față la ce va urma”, a declarat pentru SportArad antrenorul principal al Ineului, Cristian Sculici.

Returul Recolta Dănceu - ACB Ineu se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul echipei din județul Mehedinți, meci în care ar putea debuta și ultimele trei achiziții, senegalezii Jean Baptiste Mendy (fundaș, 19 ani), Mouhamed Ndoye (mijlocaș, 19 ani) și Mouhamed Toure (atacant, 18 ani), conform SportArad.

Foto: SportArad

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!