Dennis Man Alexandru Meszar Manchester City Fotbal intern

Dezvaluire incredibila: City a vrut sa ii falsifice varsta lui Man pentru a-l lua la echipa! Ce au spus englezii: "In Romania se poate face orice!"

Dennis Man a fost aproape de Manchester City in urma cu aproape 10 ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 13:18
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 16:12

Jucatorul roman a fost in probe la City intre 2010 - 2014, insa a fost refuzat din cauza varstei sale. Man avea 16 ani neimpliniti, iar din cauza fizicului sau, 'cetatenii' il voiau la grupa U15, nu la U16. 

Problema a fost regulamentul din Anglia, care specifica faptul ca fotbalistul trebuia sa fie nascut dupa 1 septembrie 1998 pentru a fi eligibil, insa Man era cu cinci zile mai mare decat limta permisa. 

Alexandru Meszar, finantatorul de la Atletico Arad si UTA, cluburile la care Man a crescut, a dezvaluit propunerea halucinanta pe care a primit-o din partea directorului de recrutari al lui City, Terry John.

Acesta ii propusese sa gaseasca o modalitate pentru a-i schimba data nasterii lui Man, pentru a-l putea lua la echipa U15. 

"La un moment dat, a venit scouterul de la Manchester City, Terry John. Cu el tineam legatura, suntem acum in relatii de amicitie. Venea foarte des in Arad pentru ca-i urmarea pe Dennis, pe Stahl, pe Vasi. 

Pana la urma l-a luat pe Vasi. Mai greseste si el! Terry mi-a zis: 'Noi il vrem pe Dennis. In Romania se pot face de toate. Nu putem sa-l trecem ca s-a nascut cu o zi mai tarziu?!'. I-am raspuns: 'Se pot face multe in Romania, dar chiar asa nu se poate, sa schimbam certificatul de nastere'", a spus Meszar pentru Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies