Stranieri

"Depinde doar de ei sa faca asta!" Ce spune Cosmin Olaroiu despre Dennis Man si Valentin Mihaila dupa retrogradarea cu Parma in Serie B

Dennis Man si Valentin Mihaila au ajuns in acest sezon in Serie A, fiind transferati de Parma. 

Bianca Dumitru
Data publicarii: Marti 18 Mai 2021, 08:45
Data actualizarii: Marti 18 Mai 2021, 08:47

Desi echipa a retrogradat in Serie B, cei doi romani au avut evolutii bune si s-au facut remarcati la nivel international. Cluburi importante au pus ochii pe cei doi fotbalisti, dar Parma nu vrea sa renunte la ei, fiind convinsa ca acestia vor avea o contributie semnificativa la revenirea echipei in prima liga. 

Antrenorul roman Cosmin Olaroiu a vorbit despre mutarile lui Mihaila si Man in Italia. Tehnicianul considera ca tinerii vor reusi sa se adapteze in orice situatie daca isi doresc sa faca asta si sa atraga toate privirile. 

"Sunt baieti tineri, ei au plecat la drum, au intrat intr-un nou mediu, cu o alta cultura, alte exigente. Acum depinde de ei sa se adapteze si sa reuseasca. Si de dorinta, conteaza sa vrei. Trebuie sa vrei. Daca vrei, gasesti resurse. Daca nu vrei, nu gasesti resurse. 

Nu poate nimeni sa vina sa iti spuna sa sari in lac, daca tu nu vrei sa o faci. Ce motivatie sa iti dau eu tie sa sari daca tu nu vrei sa o faci? Trebuie sa isi doreasca ei prima oara, iar daca isi doresc vor reusi", a spus Cosmin Olaroiu, pentru Digi Sport

CITESTE SI
Modifică setările cookies