csa steaua Liga a patra rapid fng Fotbal intern

CSA Steaua risca excluderea din Liga a 4-a din cauza ultrasilor?! Ce sanctiune a primit echipa Armatei dupa meciul cu Rapid FNG

CSA Steaua va juca doua meciuri fara spectatori in Liga a 4-a si va plati o amenda de 2.000 lei. Asociatia Stelistilor 1947 ii avertizeaza pe ultrasi ca la o noua abatere ar putea aparea riscul excluderii din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Octombrie 2019, 10:17
Data actualizarii: Joi 17 Octombrie 2019, 10:24

CSA Steaua a invins cu 10-0 Rapid FNG (n.r Frumosii Nebuni ai Giulestiului, echipa a fanilor rapidisti) in liga a patra. Partida nu a fost lipsita de incidente, fiind considerata una de risc de catre Jandarmerie. Inaintea meciului au existat informatii potrivit carora galeriile au pus la cale o bataie. La ora meciului, stadionul din Berceni a fost luat cu asalt de suporteri ai celor doua echipe, care s-au inarmat cu torte si petarde. Jandarmii au reusit cu greu sa calmeze spiritele.

CSA Steaua, doua meciuri fara spectatori // "Daca incidentele se repeta, exista riscul excluderii"

Pentru incidentele de la meciul cu Rapid FNG, CSA Steaua a fost sanctionata de AMFB cu doua etape de suspendare si cu o amenda de 2.000 lei.

Potrivit AS47 (n.r Asociatia Stelistilor 1947), la urmatoarele abateri, CSA risca sa fie mutata la 60 de kilometri de Bucuresti. Daca incidentele se vor repeta, ar putea aparea riscul excluderii.

"Pentru nerespectarea obligatiilor de organizare a jocurilor (neasigurarea masurilor de ordine, aruncarea cu materiale pirotehnice pe suprafata terenului) in partida cu Rapid FNG, Steaua a fost sanctionata cu 2.000 lei si programarea fara spectatori la doua meciuri. Astfel, dupa ce meciul din Cupa Romaniei, faza municipala, s-a disputat cu portile inchisde, meciul din etapa 11, cu ACS Power Team, din 26 octombrie, se va juca, de asemenea, fara spectatori.

Conform regulamentului AMFB, la urmatoarea abatere, meciurile vor fi mutate la o distanta de 60 km de Bucuresti si daca incidentele se repeta exista riscul excluderii din campionat. Rapid FNG a fost sanctionata cu 500 lei si un meci fara spectatori", se arata in mesajul AS47.

Modifică setările cookies