CSA Steaua risca excluderea din Liga a 4-a din cauza ultrasilor?! Ce sanctiune a primit echipa Armatei dupa meciul cu Rapid FNG

CSA Steaua risca excluderea din Liga a 4-a din cauza ultrasilor?! Ce sanctiune a primit echipa Armatei dupa meciul cu Rapid FNG

CSA Steaua va juca doua meciuri fara spectatori in Liga a 4-a si va plati o amenda de 2.000 lei. Asociatia Stelistilor 1947 ii avertizeaza pe ultrasi ca la o noua abatere ar putea aparea riscul excluderii din campionat.

CSA Steaua a invins cu 10-0 Rapid FNG (n.r Frumosii Nebuni ai Giulestiului, echipa a fanilor rapidisti) in liga a patra. Partida nu a fost lipsita de incidente, fiind considerata una de risc de catre Jandarmerie. Inaintea meciului au existat informatii potrivit carora galeriile au pus la cale o bataie. La ora meciului, stadionul din Berceni a fost luat cu asalt de suporteri ai celor doua echipe, care s-au inarmat cu torte si petarde. Jandarmii au reusit cu greu sa calmeze spiritele.

CSA Steaua, doua meciuri fara spectatori // "Daca incidentele se repeta, exista riscul excluderii"

Pentru incidentele de la meciul cu Rapid FNG, CSA Steaua a fost sanctionata de AMFB cu doua etape de suspendare si cu o amenda de 2.000 lei.

Potrivit AS47 (n.r Asociatia Stelistilor 1947), la urmatoarele abateri, CSA risca sa fie mutata la 60 de kilometri de Bucuresti. Daca incidentele se vor repeta, ar putea aparea riscul excluderii.

"Pentru nerespectarea obligatiilor de organizare a jocurilor (neasigurarea masurilor de ordine, aruncarea cu materiale pirotehnice pe suprafata terenului) in partida cu Rapid FNG, Steaua a fost sanctionata cu 2.000 lei si programarea fara spectatori la doua meciuri. Astfel, dupa ce meciul din Cupa Romaniei, faza municipala, s-a disputat cu portile inchisde, meciul din etapa 11, cu ACS Power Team, din 26 octombrie, se va juca, de asemenea, fara spectatori.

Conform regulamentului AMFB, la urmatoarea abatere, meciurile vor fi mutate la o distanta de 60 km de Bucuresti si daca incidentele se repeta exista riscul excluderii din campionat. Rapid FNG a fost sanctionata cu 500 lei si un meci fara spectatori", se arata in mesajul AS47.VIDEO PROTVPLUS.RO

Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Rita Mureșan, program strict de detox, în Thailanda

Rita Mureșan: "O săptămână, m-am hrănit cu picături de spirulină sub limbă."


12:29
Tot mai multe cazuri de gripă, în România

 Bilanțul cazurilor de gripă din România. Mihai Craiu: "Nu faceți testele de gripă acasă."


11:32
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT