Contra vorbeste despre conflictul cu Ionut Radu: "Sper sa fie o invatatura de minte pentru ambii, dar mai mult pentru el!" Cum a comentat situatia

Contra vorbeste despre conflictul cu Ionut Radu: "Sper sa fie o invatatura de minte pentru ambii, dar mai mult pentru el!" Cum a comentat situatia

Conflictul cu Ionut Radu a avut loc in perioada in care Cosmin Contra era selectionerul echipei nationale.

Ionut Radu ar fi fost nemultumit de faptul ca nu a fost introdus in meciul cu Malta din preliminariile pentru Euro 2020, iar selectionerul Cosmin Contra nu l-a mai convocat pentru urmatoarele meciuri.

Portarul lui Inter a declarat ca 'pentru binele lui si al domnului Contra' prefera sa nu mai comenteze subiectul, in ciuda faptului ca ar fi multe de spus.

Cosmin Contra a venit cu o replica pentru declaratiile portarului si a lasat de inteles ca ar fi mai mult in binele lui Ionut Radu ca totul sa ramana in acest stadiu.

"Prefer sa nu vorbesc. Eu cred ca e mai mult spre binele lui. Cred ca Radu poate sa fie viitorul echipei nationale si cred ca lucrurile care s-au spus intre noi trebuie sa ramana intre noi. Cu toate ca el a zis ca e spre binele meu, cred ca e mai multe spre binele lui ca lucrurile sa ramana acolo, cum au fost. Imi doresc ca el sa fie viitorul nationalei, sa ne aduca multe bucurii. Sper ca aceasta sa fie doar o invatatura pentru ambele parti, dar mai mult pentru el", a spus Cosmin Contra pentru Gazeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul director Unifarm, urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu într-un nou dosar
BRAT

Modifică setările cookies