Helmuth Duckadam Cupa Campionilor Europeni Steaua Bucuresti Superliga

Steaua sarbatoreste intr-un mod inedit 35 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni! Campania unitara lansata de stelisti

Pe 7 mai 1986, Steaua Bucuresti reusea sa castige Cupa Campionilor Europeni in fata Barcelonei.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 05 Mai 2021, 16:05
Data actualizarii: Miercuri 05 Mai 2021, 16:12

"La 35 de ani de cand eroii de la Sevilla au adus pentru prima data in istoria fotbalului romanesc Cupa Campionilor Europeni, lansam maratonul SANGE pentru VIATA! Caravana va poposi in fata clubului militar acolo unde, sportivi, militari si suporteri vor aduce, prin gestul lor, nu numai un omagiu marilor nostri campioni ci si o sansa la viata.

Vineri, 07.05.2021 incepand cu ora 09:00, la Stadionul Steaua – intrarea VIP, va fi prezenta unitatea mobila a Centrului de Transfuzii a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” ce va colecta sange.

Este modul nostru, al stelistilor de a sarbatori unul dintre cele mai rasunatoare succese ale fotbalului romanesc intr-un an in care intreaga omenire a suferit si inca sufera pe fondul pandemiei de COVID19.

Asadar, daca simti ca poti darui celor aflati in nevoie, daca inima ta bate rosu-albastru, vino si doneaza si fa parte din aceasta poveste frumoasa scrisa nu doar de eroi ci de noi toti, iubitori ai sportului si ai performantei!", se arata in comunicatul oficial emis de CSA Steaua.

Acum 35 de ani, la Sevilla, Steaua reusea sa castige la loviturile de departajare Cupa Campionilor Europeni. Duckadam a reusit sa le apere 4 penalty-uri jucatorilor de la Barcelona, in timp ce pentru stelisti au marcat de la punctul cu var Balint si Lacatus.

Modifică setările cookies