UPDATE | Primul diagnostic pus de medici lui Aurica Beldeanu este infricosator. Fosta glorie a Craiovei, dusa la tomograf

UPDATE | Primul diagnostic pus de medici lui Aurica Beldeanu este infricosator. Fosta glorie a Craiovei, dusa la tomograf

Un alt component al Craiovei Maxima trece prin momente grele. Lui Aurica Beldeanu i s-a facut rau in biserica, in timp ce statea la capataiul lui Ilie Balaci.

UPDATE | Sursele www.sport.ro spun ca Aurica Beldeanu este in acest moment la terapie intensiva, iar familia asteapta ca medicii sa faca toate investigatiile.

UPDATE | Telekom Sport scrie ca Aurica Beldeanu a fost trimis sa faca un tomograf. Primul diagnostic al medicilor e acela ca ar fi putut suferi un atac vascular.

UPDATE | Starea lui Aurica Beldeanu este in acest moment stabila. El se afla pe mainile medicilor si si-a revenit.


Aurica Beldeanu, fost component al Craiovei Maxima si coleg al lui Ilie Balaci in cea mai frumoasa echipa pe care a cunoscut-o Bania, a mers si el astazi la biserica Sf. Ilie pentru a-si lua adio de la "Minunea Blonda".

Vizibil emotionat, Beldeanu a intrat in biserica, dar la scurt timp i s-a facut rau. Oamenii au chemat de urgenta o ambulanta, iar fostul jucator a fost transportat la spital dupa ce i s-a pus inclusiv o masca de oxigen.

Sursa FOTO: DigisportVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT