UPDATE | Primul diagnostic pus de medici lui Aurica Beldeanu este infricosator. Fosta glorie a Craiovei, dusa la tomograf

UPDATE | Primul diagnostic pus de medici lui Aurica Beldeanu este infricosator. Fosta glorie a Craiovei, dusa la tomograf

Un alt component al Craiovei Maxima trece prin momente grele. Lui Aurica Beldeanu i s-a facut rau in biserica, in timp ce statea la capataiul lui Ilie Balaci.

UPDATE | Sursele www.sport.ro spun ca Aurica Beldeanu este in acest moment la terapie intensiva, iar familia asteapta ca medicii sa faca toate investigatiile.

UPDATE | Telekom Sport scrie ca Aurica Beldeanu a fost trimis sa faca un tomograf. Primul diagnostic al medicilor e acela ca ar fi putut suferi un atac vascular.

UPDATE | Starea lui Aurica Beldeanu este in acest moment stabila. El se afla pe mainile medicilor si si-a revenit.


Aurica Beldeanu, fost component al Craiovei Maxima si coleg al lui Ilie Balaci in cea mai frumoasa echipa pe care a cunoscut-o Bania, a mers si el astazi la biserica Sf. Ilie pentru a-si lua adio de la "Minunea Blonda".

Vizibil emotionat, Beldeanu a intrat in biserica, dar la scurt timp i s-a facut rau. Oamenii au chemat de urgenta o ambulanta, iar fostul jucator a fost transportat la spital dupa ce i s-a pus inclusiv o masca de oxigen.

Sursa FOTO: Digisport

VIDEO PROTVPLUS.RO

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies