"Saracul, a tras cat a putut! Am vrut sa vorbesc cu el acum trei zile, dar nu mi-a raspuns". Beldeanu, sfasiat si el de durere dupa moartea lui Tilihoi

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Martie 2018, 11:38

	"Saracul, a tras cat a putut! Am vrut sa vorbesc cu el acum trei zile, dar nu mi-a raspuns". Beldeanu, sfasiat si el de durere dupa moartea lui Tilihoi

Nicolae Tilihoi s-a stins din viata in aceasta dimineata, dupa o indelungata suferinta (DETALII AICI).

Fostul mare fundas al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, s-a stins din viata la varsta de 61 de ani, dupa o indelungata lupta cu o boala grea.

Tilihoi a fost component al celei mai mari echipe a Craiovei si a jucat timp de un deceniu in Banie, facand pereche in aparare cu un alt jucator regretat, Costica Stefanescu.

Aurica Beldeanu a vorbit si el la scurt timp dupa aflarea vestii. El a fost cel care i-a informat si pe ceilalti colegi de moartea lui Tilihoi.

"Tilihoi a fost un baiat sufletist, un om de toata isprava. Ne pare rau tuturor, ne asteptam, era operat de prostata de doi ani. A tras de el cat a putut. Saracul, nu mai putea. Asta e viata. Pe mine m-a informat Negrila, eu l-am sunat pe Cartu. Acum vreo trei zile am vrut sa vorbesc cu el, dar nu mi-a raspuns", a spus Aurica Beldeanu la Digi.

Beldeanu a povestit cum a ajuns la Craiova alaturi de Tilihoi si Cartu, spunand ca cei trei obisnuiau sa se amuze: "A fost momentul in care a venit TBC-ul la Craiova".

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies