valeriu iftime FC Botosani FCSB Olimpiu Morutan Fotbal intern

Becali primește o lovitură de la prietenul Iftime! Patronul de la FCSB, chemat pe la comisii. Mărul discordiei, banii

Valeriu Iftime a apelat la comisiile FRF pentru a-l determina pe Gigi Becali să-i plătească datoria.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 18:03
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 18:08

Patronul lui FC Botoșani consideră că clubul pe care îl patronează ar trebui să primească 9% și din bonusurile pe care FCSB le primește de la Galatasaray în urma transferului lui Moruțan la turci.

FCSB l-a transferat pe Olimpiu Moruțan, în vara lui 2018, pentru suma de 1.2 milioane de euro, însă moldovenii au păstrat un procentaj de 9% dintr-un viitor transfer. Mijlocașul ofensiv a fost cedat în această vară la Galatasaray pentru suma de 3.5 milioane de euro, plus bonusuri de performanță în valoare de 1.9 milioane de euro.

Gigi Becali recunoaște că trebuie să redirecționeze o parte din banii încasați pe Moruțan către FC Botoșani, însă susține că clubul lui Iftime are cotă parte doar la suma de transfer, adică la 3.5 milioane de euro, nu și la bonusuri.

Din acest motiv, Valeriu Iftime a apelat la comisiile FRF pentru a-l determina pe Becali să-i plătească și cota care i se cuvine din bonusuri.

Potrivit ProSport, „FC Botoșani solicită acum celor de la FCSB, printr-o cerere precizatoare către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, și alte 9 procente din bonusul de 600 de mii de euro pe care FCSB îl are de încasat de la Galatasaray, după ce Moruțan a îndeplinit deja o clauză din contractul dintre gruparea lui Gigi Becali și echipa din Turcia”.

  • 5 milioane de euro este acum cota de piață a lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!