VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu, dezlănțuit după înfrângerea cu FCSB: „Băi, e ultimul minut! Mobilizează echipa, strigă!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:12
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:56

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, președintele Universității Craiova a analizat înfrângerea cu FCSB, 2-3.

Universitatea Craiova și FCSB s-au întâlnit în etapa a 17-a a Ligii 1. La capătul unui meci spectaculos, gruparea roș-albastră a reușit să se impună cu 3-2, grație golului marcat de Andrei Cordea în minutul 90+2.

Cu toate că a declarat că este mulțumit de modul în care oltenii au evoluat în repriza a doua, Sorin Cîrțu a semnalat că jucătorii Universității Craiova trebuiau să fie mult mai concentrați la fazele fixe. De asemenea, președintele echipei din Bănie este dezamăgit că fotbaliștii cu experiență nu i-au mobilizat pe ceilalți, în ultimele minute ale partidei.

Sorin Cârțu: „La al doilea moment al fazei fixe am fost dezmembrați”

Nimănui nu-i convin înfrângerile , sunt vreo 7, pentru obiectivul pe care îl avem sunt foarte multe. Nu avem ce să facem, mergem înainte. 

Pentru partida asta, a fost o înfrângere nemeritată. Când învingi în minutul 92 sau când iei bătaie în min 92, e vorba de nașansă sau de șansă. Mi-a plăcut faort multe repriza a doua, în prima repreiza nu știu ce s-a întâmplat. 

Golurile au venit pe faze fixe. Primul moment l-am jucat bine, l-am respins, la al doilea moment al fazei fixe am fost dezmembrați, cu oameni liberi. O fază fixă se termină când mingea este în posesia sau sau iese afară, când este în preajma careului tot pericol este. 

Nu mă bag în analiză, nu vreau să intru peste atribuțiile lui Reghe. Sunt sigur că știe foarte clar ce trebuie să le spună pentru a-și respecta sarcinile. Eu mi-am spus o impresie generală.

Mi-a plăcut și Vînă cum a intrat, Cîmpanu a avut tot timpul minute destule, la Pitești a fost titular. Dar cei trei (n.r. - Vînă, Cîmpanu, Houri) au intrat super, au revigorat jocul. Au făcut pressing. Păcat că s-a terminat cu golul acela aiurea. Mie mi s-a părut un fault superficial dat de arbitru acolo. A fost un duel între Căpățână și Stoica, care se îmtâmplă peste tot. 

Dan Nistor nu trebuie să aibă asemenea discur. Dacă este ceva de atenționat, atenționăm noi. El are coechipieri și trebuie să îi susțină. Așa și alții despre el pot să vină cu comentarii: 'Ce ai jucat tu în prima repriză?'. Antrenorul face analiză, conducerea, când ne strângem și vorbim. 

Eu am spus înainte că nu există o echipă campioană cu 7 înfrângeri la palmares. E dificil tare de tot. Sunt foarte multe înfrângeri, și culmea, puncte date aiurea. FCSB-ului i-am dat 6 puncte, am pierdut și în tur și în retur. 

Toate înfrângerile au fost la meciuri pe care le-am avut sub control. Chiar la partida de aseară, scorul e nemeritat. Poate nu trebuia să batem, dar măcar făceam un egal. Pentru ce se întâmplă, eu am un reproș de făcut pentru cei cu experiență Constantin, Vătăjelu, Nistor. Băi, e ultimul minut. Măcar să nu pierdem, mobilizează echipa, strigă! Nu poți să stai cu impasibilitate”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!