Aduși special pentru a se bate la titlu cu CFR, vor să plece în iarnă! Budescu și Keșeru sunt nemulțumiți la FCSB 

FCSB Claudiu Keseru Constantin Budescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 09:44
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 09:51

Experimentații jucători al FCSB-ului se gândesc să se despartă de vicecampioana României. 

Când a sosit la echipă, în vară, Edi Iordănescu a cerut jucători cu experiență pentru a se putea bate la tilu cu CFR Cluj. Iar la FCSB au revenit Constantin Budescu (32 ani) și Claudiu Keșeru (34 ani). 

Atacantul adus de la Ludogorets a început senzațional al doilea mandat la FCSB, în primele 3 meciuri reușind să marcheze 3 goluri. Însă, în cele două partide de când Toni Petrea este pe banca tehnică, Keșeru a bifat doar 59 de minute cu FC Botoșani, 3-1, în derby-ul cu Universitatea Craiova nefăcând parte din lot din cauza unei presupune accidentări. 

De altfel, de la plecarea lui Iordănescu Jr., Gigi Becali a declarat că nu este mulțumit de prestațiile atacantului. Iar conform fanatik, Claudiu Keșeru este nemulțumit de actuala situație de la FCSB și dorește să plece de la gruparea roș-albastră din iarnă.

Keșeru nu știu ce se întâmplă cu el, când a venit, am zis că e de talie mondială, joacă la orice echipă din lume. Forță, viteză, șut, protejează mingea de 4-5 jucători, am zis că e mai bun decât era înainte, că a crescut, ca să constat acum că nu știu ce se întâmplă. 

Toate baloanele le returnează și când nu ai om pe tine. Returnezi când ești stresat, altfel, o iei, te întorci cu ea. Nu vreau să îi zic nimic, poate să fie un meci în care să nu fie în formă, eu cred că își va reveni”, a spus Gigi Becali la Ora Exactă în Spor, la PRO X. 

În aceeași situație este și Constantin Budescu, care după meciul cu Botoșani, când a oferit o pasă decisivă la golul lui Ianis Stoica, când a fost întrebat dacă se aștepta să fie din nou rezervă, a răspuns: „Păi e prima dată?”. 

Nemulțumit de faptul că nu este folosit de titular, mijlocaș are de gând să o părăsească pe FCSB în această iarnă, potrivit aceleiași surse. De altfel, Budescu are o clauză în contract în care poate pleca de la vicecampioana României fără ca aceasta să încaseze o sumă de bani. 

Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: 'Vai, ce exterior!' Ce exterior?", a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Cludiu Keșeru și Constantin Budescu câștigă 25.000 de euro pe lună la FCSB. Aceștia sunt depăsiți doar de Florin Tănase, care din vara acestui an este remunerat cu 30.000 de euro lunar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!