Gigi Becali anamaria prodan Federatia Romana de Fotbal Liga 1 Fotbal intern

Avertisment pentru Gigi Becali! Anamaria Prodan anunță: „Dacă ajung la conducere, nu va mai exista așa ceva!”

Anamaria Prodan are planuri mari pentru fotbalul românesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 17:24
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 17:25

Agentul a dezvăluit în repetate rânduri că ia în considerare posibilitatea de a candida pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Deși nu pare să ia în calcul prea curând acest lucru, din ultimele sale declarații Anamaria lasă de înțeles că nu a renunțat la idee. 

Anamaria Prodan a vorbit despre fotbalul românesc, dezvăluind ce și-ar dori să schimbe dacă ar fi la conducere. Declarațiile sale au fost ca un avertisment pentru conducătorii din fotbal care au ieșiri dure la adresa fotbaliștilor și echipelor, așa cum procedează și Gigi Becali. 

Avertisment dur al Anamariei Prodan 

„Avem comisii care nu iau act de ieșirile oamenilor din fotbal. Nu contează că se numește Becali, Prodan sau altcineva, Federația ar trebui să ia măsuri, să le dea peste bot. Ar trebui să sancționeze fiecare ieșire, pentru că de aia suntem sub tutela UEFA. De aia se întâmplă toate lucrurile astea.

Este țara lui Papură Vodă. Toată lumea înjură, chiar și Federația și Liga, toți patronii ies la televizor. Toți țipă, toți urlă, toți înjură și după stăm să plângem că ne bat echipe mai slabe, că unde e fotbalul nostru.

Dacă dă Dumnezeu să ajung într-o funcție de conducere, nu va mai exista așa ceva. Anunț de acum, dacă voi ajunge într-o funcție de conducere, cei care urlă pe la televizor și își bat joc de fotbal, vor merge în altă parte. Nu vor mai avea cum să facă fotbal și o sa plătească până nu mai pot.

Federația trebuie să ia măsuri, dar nu amendă de trei lei, pe care o aruncă la săraci când parchează în curte. Amendă, să-i usture toate organele, să-i vedem atunci pe bogații ăștia, mai fac ei așa, a spus Anamaria Prodan pentru as.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!