VIDEO EXCLUSIV "În ultimul timp, Becali ți-a dat de ales ca suporter!” Paraschiv, împotriva implicării fanilor în managementul cluburilor

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 08:20
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 08:36

Invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Sorin Paraschiv a analizat situația FCSB-ului.

După ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB și a declarat că a fost îndepărtat de intervențiile lui Gigi Becali, sătul de implicarea patronului, Gheorghe Mustață i-a cerut să vândă societatea în schimbul a 10 milioane de euro.

Însă, Sorin Paraschiv este de părere că suporterii nu trebuie să aibă factor decizional într-un club. De asemenea, fostul mijlocaș încă mai speră ca cele două echipe care își revendică istoria Stelei să se unească și să fie o singură grupare care să evolueze în Ghencea. 

Paraschiv: „Ar fi prea mult ca suporterii să conducă echipele în România”

În cursul anilor ne-a explicat: 'Este echipa mea, fac ce vreau. Am avut buget foarte mare, am avut profit. Nu mă interesează decât banii!'. Aici, suporterii știu mai bine ce au de făcut, ori te retragi și nu mai ești suporterul FCSB-ului, ori mergi în continuare. În ultimul timp, domnul Becali ți-a dat de ales ca suporter. 

Mi-aș dori să se unească cele două echipe, să se numească Steaua București și să joace în Ghencea. Mă gândesc să nu ia monopol suporterii și să conducă ei clubul, pentru că noi nu avem cultura ca în Spania, cum e la FC Barcelona. 

La Dinamo, DDB-ul are un cuvânt foarte mare de spus. Ceea ce nu mi se pare normal în fotbal. În România, politicul influențează foarte mult fotbalul, dacă ar mai veni și suporterii să conducă echipele ar fi deja prea mult. Suntem într-o situația dificilă. Trebuie să fie directori sportivi, președinți, foarte bine plătiți, care cunosc fenomenul”, a declarat Sorin Paraschiv la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

Sorin Paraschiv a jucat pentru Steaua între 2000 și 2007, reușind să câștige două campionate, în 2005 și 2006, și două Supercupe ale României, în 2002 și 2007. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!