Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Liga 1 Superliga

„Vreau să cumpăr Real Madrid! Să îmi spună numărul de cont!” Becali, ironic la adresa suporterilor 

Gigi Becali a vorbit despre anunțul făcut de liderul galeriei din Peluza Nord.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 15:53
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 15:54

Gheorghe Mustață a surprins în momentul în care a declarat că vrea să preia FCSB-ul, furios după ce Becali l-a dat afară pe Edi Iordănescu. Liderul Peluzei Nord a dezvăluit că a demarat deja mai multe discuții cu posibili investitori, însă patronul a dezvăluit că nu va ceda clubul pe o sumă mai mică de 10 milioane de euro. 

Finanțatorul a reacționat ironic în momentul în care subiectul a fost readus în discuție, glumind că în condițiile pretinse de suporteri, va face și el o ofertă pentru a cumpăra Real Madrid. 

Gigi Becali: „Am trimis scrisoare de intenție la Real Madrid!”

„La mine, cine vrea să cumpere, trebuie să facă o ofertă și să-mi dea contul cu garanție bancară, să aibă 10 milioane de euro în cont.

Așa și eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenție la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii și să-mi spună în ce condiții pot să cumpăr”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro. 

„Să vină Mustață cu el în fața mea!”

Mai mult, Gigi Becali s-a arătat reticent în fața anunțului făcut de Mustață, punctând că suma maximă pe care ar putea să o strângă fanii ar fi de 100 000 de euro. 

„Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii. Au făcut o scrisoare de intenție, să le spun eu. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă banii. Eu nu-i bag în seamă. Stau să citesc scrisori de intenție aiurea? Cine vrea să cumpere, să vină Mustață cu el în fața mea. 'Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr!'. 

'Bă, ia arată câți bani ai! Dă o scrisoare, o garanție bancară că ai 10 milioane de euro! Hai să negociem acum'. Nu că dau scrisori de intenție. Că scrisori de intenție poți să dai miliarde”, a adăugat patronul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!