„Le las clubul! Mă duc la o echipă din play-off!” Becali, sigur că va reuși să cumpere o altă echipă în Liga 1

Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga Gigi Becali
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 10:35
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 10:36

Gigi Becali (63 ani) a vorbit din nou despre vânzarea FCSB-ului. 

Patronul vicecampioanei României a comentat din nou posibilitatea de vânzare a echipei, punctând că dacă va primi cele 10 milioane de euro cerute, va renunța la clubul său. Becali a dezvăluit că va vinde echipa, iar apoi va cumpăra un alt club din Liga 1, cu care să se bată la titlu. 

„Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro

Gigi Becali: „Hagi a avut dreptul și eu nu?” 

Finanțatorul a oferit și un exemplu prin care să argumenteze că mutarea gândită ar fi posibilă, folosindu-se de fuziunea dintre Farul și Viitorul. Becali a dezvăluit și că își va lua jucătorii cu el, inclusiv pe cei de la Academie, însă a ținut și să menționeze că fanii nu vor strânge niciodată suficienți bani pentru a cumpăra echipa. 

„Hagi a avut drepul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. 

Cu ce jucători am, mă bat sigur la campionat. Bine, acum vorbim ipotetic, da? Pentru că nu vor veni niciodată Mustață și ai lui cu bani să cumpere echipa. Au fost și ei supărați și poate că mai sunt dar rezultatele îi vor îmbuna. Eu nu vreau decât pace”, a adăugat patronul roș-albaștrilor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!