Fotbal intern

"Ar vrea, dar costă!" Dănuț Lupu știe cum va scăpa Dinamo de retrogradare

FC Argeș - Dinamo e azi, LIVE SCORE pe www.sport.ro, de la ora 20:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 10:27
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:06

Danuț Lupu spune că mai cunoaște doar patru jucători din primul 11 al lui Dinamo după ce au avut loc mai multe schimbări în această iarnă. Stoican zice că e pregătit, fanii sunt sceptici, iar Lupu lasă de înțeles că unica modalitate pentru ca trupa roș-albă să rămână în eșalonul de elită e ca din sezonul viitor campionatul să fie format din 18 echipe.

Trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare a efectuat mai multe transferuri, îl așteaptă pe Cristiano Figueiredo de la CFR, dar l-a pierdut pe Deian Sorescu, golgheterul echipei, transferat în Polonia. 

Lupu vorbește despre campionat cu 18 echipe

Lupu susține că Flavius Stoican, antrenorul trupei roș-albe, ar trebui să fie mai temperat.

„De când a venit Flavius, am spus că ar fi trebuit să nu facă declarațiile pe care le-a făcut, a spus că va scăpa echipa de la retrogradare. Vom scăpa 100% de retrogradare doar dacă se va face campionatul de 18 echipe. Au o situație complicată cei de acolo. Părerea mea e că Dinamo n-are lot să scape de retrogradare, dar eu sper să reușească s-o facă. 

Lupu: "E greu să aduci acum jucători"

Nu știu dacă mai cunosc patru jucători din primul «11», dar nu are importanță asta. Pentru potențialul lor, transferurile făcute sunt bune. E greu să aduci jucători buni, oricum. Credeți că domnul Mureșan n-a încercat să aducă jucători buni? Ar vrea, dar costă! Le-am spus jucătorilor să se gândească foarte bine. Dacă vor retrograda, vor intra în istoria neagră a acestei echipe”, a transmis Dănuț Lupu la televiziunea Digi Sport. 

  • Cea mai recentă întâlnire directă 28 august 2021, Dinamo - FC Argeş 0-2 (dublă Cristi Tănase).

Piteştenii sunt fără victorie în ultimele patru etape, interval în care au scos doar un punct (15 decembrie 2021, FC Argeş - Sepsi OSK 1-1). 13 decembrie 2021, Dinamo - Chindia 1-0 a fost singurul succes reuşit de bucureşteni în precedentele 18 runde, în rest au trei rezultate de egalitate şi 14 înfrângeri.

Modifică setările cookies