Liga 1

Dinamo se întărește în atac! Vârful croat care vine să pună umărul la salvarea „câinilor”

Dinamo se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, iar oficialii clubului încearcă să întărească echipa, în speranța că va reuși să se salveze de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:30
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:54

„Câinii” s-au întărit deja cu șase jucători în această iarnă, însă Iuliu Mureșan încearcă să-l aducă la echipă și pe Nikola Mandic, 26 de ani, atacant central.

Atacantul a fost tras pe linie moartă de antrenorul lui Rudar Prijedor, iar gsp.ro susține că e doar o chestiune de ore până când acesta va rezilia cu echipa din Bosnia și va semna cu Dinamo. Croatul este așteptat în acest weekend în „Groapă”.

Mandic are selecții în naționalele de juniori ale Croației, U14 la U19 și este cotat de transfermakt la 250.000 de euro.

Vârful de 26 de ani și-a început cariera la Osijek (Croația) și a trecut pe parcursul carierei pe la echipe precum Cibalia (Croația), Dugopolje (Croația), Krsko (Slovenia), Krupa (Bosnia) și Prijedor (Bosnia).

Dinamo a prezentat șase jucători! Vor debuta în meciul cu FC Argeș

Dinamo și-a prezentat noile achiziții pentru a doua parte a sezonului. Șase jucători au fost prezentați oficial și vor pune umărul pentru salvarea clubului de la retrogradare.

Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26), Balthazar Pierret (8) și Igor Jovanovic (4), de la stânga la dreapta, au pozat astăzi, în echipamentul oficial de joc al lui Dinamo - mai multe detalii AICI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies