Fotbal extern

„În 4-5 meciuri se schimbă antrenorul!” Marius Șumudică surprinde înaintea meciului cu Kasimpaşa

Yeni Malatyaspor a trecut cu 2-1 etapa precedentă de Altay și a ajuns la cea de-a doua victorie consecutivă cu Șumudică pe bancă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:20

Pentru trupa românului urmează deplasarea cu Kasimpaşa, din etapa a unsprezecea a SuperLigii, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 13:30.

„Urmează meciul cu Kasimpaşa, eu și elevii mei încercăm să repetăm lucrurile bune pe care le-am făcut în meciurile pe care le-am câștigat. Toți antrenorii gândesc la fel. Să câștigăm cât mai multe meciuri și să pierdem cât mai puține. Mergem la Istanbul sa luptam cu Kasimpaşa. Este foarte important să nu pierdem meciul. Trebuie să obținem minim un punct. Asta nu înseamnă că vom juca la egalitatea, pentru că o astfel de tactică te condamnă din start la înfrângere. Scopul nostru este să câștigăm”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu Kasimpaşa.

„Șumi” a făcut o paralalelă între campionatul din România și cel din Turcia, declarând că așa cum se întâmplă în Liga 1, când un antrenor este demis după 4-5 rezultate negative, așa este și în Turcia.

„Spun mereu asta când vorbesc în România. Nu este o ligă în care să ți se arate multă răbdare. Dacă lucrurile nu merg cum trebuie 4-5 meciuri, se face imediat schimbare de antrenor și asta nu e bine. Sunt unele lucruri pe care le-am promis când am venit la Malatyaspor și vreau să obțin rezultate bune. Am promis că vom obține o clasare bună la finalul sezonului și asta putem obține doar legând victoriile”, a mai spus Marius Șumudică.

Yeni Malatyaspor ocupă locul 11 în clasamentul Turciei, cu 12 puncte, la egalitate cu Gaziantep și Basaksehir.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies