Fotbal extern

"Este pentru prima dată când se întâmplă asta!". Marius Șumudică, uimit de ceea ce a găsit la Malatyaspor

Marius Șumudică a semnat un contract cu Malatyaspor, iar în primul meci oficial echipa a obținut o victorie în campionat, 2-0 cu Adana Demirspor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:57
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 10:02

După plecarea cu scandal de la CFR Cluj, Marius Șumudică a început o nouă aventură în Turcia, iar după primele săptămâni petrecute acolo a mărturisit că este încântat de ceea ce a găsit la echipă. 

"Echipa a înțeles așteptările mele foarte repede. Este pentru prima dată când lucrez cu un grup de jucători care înțeleg ceea ce spun atât de repede, sunt foarte rapizi. Sunt jucători cu experiență, de peste 35 de ani, se comportă că niște fotbaliști tineri. Sunt ca niște elevi care vor să învețe. Am o relație foarte bună cu ei", a declarat Marius Șumudică. 

Tehnicianul român le-a transmis un mesaj și fanilor formației din Turcia, cerându-le să fie alături de aceasta: "Mi-aș dori ca suporterii să vină să ne susțină. Pentru că o echipă fără fani nu are identitate. Chiar și după înfrângeri, continuă să ne sprijine". 

Debut oficial cu victorie 

Malatyaspor s-a impus cu 2-0 în etapa a noua din campionatul Turciei, în deplasare, cu Adana Demirspor. 

La conferința de presă la care a participat după partidă, Mariuș Șumudică a făcut primele declarații despre revenirea în Turcia și despre obiectivele pe care le are alături de echipa pe care o antrenează. 

"Scopul meu este să practicăm un fotbal frumos. Să îi ajut pe jucători să se dezvolte. Să îi fac fericiți pe oamenii din Malaty. Deoarece au suferit foarte mult în ultimii doi ani. Astăzi este un cadou de la Șumudică pentru oamenii din Malatya. 3 puncte. 

Mă simt foarte bine în Turcia. Nu m-aș fi întors dacă nu m-aș fi simțit apreciat. Fanii de la echipele adverse fac poze cu mine. Cred că sunt popular în Turcia.", a declarat Marius Șumudică după meci.

Modifică setările cookies