Fotbal extern

„A rămas șocat când și-a văzut celula!” Dezvăluiri despre Mendy din arest! Jucătorul lui City a crezut că va avea tratament VIP

Benjamin Mendy (27 ani) nu trece prin cele mai bune momente pe plan personal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 16:36
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 16:40

Jucătorul lui Manchester City este acuzat de viol și agresiune sexuală și a fost dus în arest. Presa engleză dezvăluie cum au fost primele momente ale fotbalistului pe care le-a petrecut în închisoare. Mendy a crezut că va fi închis într-o aripă VIP a penitenciarului, acolo unde merg celebritățile sau starurile din sport. 

Mendy a rămas șocat când a fost informat că nu poate să revină în vila sa de 5 milioane de lire din Cheshire, informează The Sun. Când a ajuns în închisoarea din Liverpool, acestuia i s-a transmis că va fi pus în aripa VP, iar francezul a confundat, crezând că merge în zona VIP. 

  • „A rămas șocat când și-a văzut celula!” Dezvăluiri despre Mendy din arest! Jucătorul lui City a crezut că va avea tratament VIP

Aripa VP vine de la vurnerable prisoners (n.r deținuți vulnerabili), acolo unde sunt duși suspecții în cazuri de viol și agresiuni sexuale, departe de restul deținuților. 

„A crezut că îl duc în zona VIP!” 
 

O sursă apropiată jucătorului a vorbit pentru The Sun, dezvăluind întregul episod. 

„Când Mendy a ajuns, staff-ul i-a explicat că va fi dus în aripa VP pentru propria siguranță. Probabil din cauză că e francez, iar engleza sa nu este atât de bună, a înțeles greșit ce au spus și a crezut că va fi dus într-o zonă VIP. 

A avut parte de o reacție nefericită când a văzut celula și a realizat cu cine urmează să fie asociat. Nu a fost fericit, a fost o experiență care l-a trezit”, a spus apropiatul jucătorului. 

Mendy, acuzat în patru cazuri de viol și agresiune sexuală 
 

Fotbalistul lui Manchester City, care a fost suspendat de club pe durata anchetei, este acuzat în patru cazuri de viol și unul de agresiune sexuală. Mendy ar fi atacat trei femei diferite, inclusiv una a cărei vârstă este sub 18 ani. Totul s-a petrecut în decursul a 10 luni, în casa lui din Prestbury. 

La ultima apariție în fața instanței, i-a fost refuzată cererea de cauțiune, iar pe 10 septembrie urmează să apară în fața justiției.

Modifică setările cookies