Harry Kane a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce s-a decis atacantul după ce a fost ofertat de City

Harry Kane Manchester City Premier League Tottenham Anglia Harry Kane a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce s-a decis atacantul după ce a fost ofertat de City
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 15:29
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 15:31

Harry Kane a decis unde va juca în acest sezon! 

Dorit cu insistență de Pep Guardiola la Manchester City, Kane a anunțat printr-un comunicat pe contul său de Twitter că va rămâne la Tottenham și în acest sezon, în ciuda insistențelor din partea lui City. 

„A fost incredibil să văd primirea fanilor de duminică și să citesc câteva dintre mesajele de sprijin pe care le-am primit în ultimele săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară și mă voi focusa 100% să ajut echipa să aibă succes”, se arată în anunțul făcut de atacantul englez. 

  • Harry Kane a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce s-a decis atacantul după ce a fost ofertat de City

Guardiola a insistat pentru transferul lui Kane 
 

Pep Guardiola a vorbit în repetate rânduri la conferințele de presă ale echipei sale despre interesul pentru Harry Kane. Antrenorul a confirmat că îl vrea la echipa sa, iar oferta 'cetățenilor' a fost suficient de mare încât ar fi doborât chiar recordul stabilit tot de ei, odată cu aducerea lui Grealish. 

„Noi suntem interesați de Harry Kane, dar dacă Tottenham nu vrea să negocieze, nu mai pot fi de spus multe lucruri. Dacă sunt dispuși să negocieze, vom încerca să-l aducem, asta este tot. 

El este jucătorul lui Tottenham, repet, dacă nu sunt dispuși la negocieri cei de la Tottenham, atunci e totul încheiat. Dacă vor să negocieze, Manchester City va încerca să-l transfere. Însă totul depinde de Tottenham”, spunea Guardiola. 

Transferul lui Jack Grealish a devenit cel mai scump din istoria Premier League, după ce City a plătit 117.5 milioane de euro în schimbul său.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!